Abonează-te la newsletter și primești gratuit Ghidul pentru companii „Cum să Planifici Localizarea Conținutului"

Faci parte din comunitea lifestyledecluj.ro și ai un proiect de traducere? Îți oferim 20% reducere pentru primele 3 proiecte derulate

cu Atelierul de Traduceri

Termeni si condiții voucher reducere 3LIFESTYLEDECLUJ

  • Introdu codul de reducere 3LIFESTYLECLUJ în cererea de ofertă din formularul de mai jos sau în cererea de ofertă formulată la adresa office@atelieruldetraduceri.ro.
  • Voucherul este valabil până la 31 decembrie 2022.
  • Voucherul este valabil doar pentru vizitatorii site-ului wwww.lifestyledecluj.ro, pentru proiecte derulate cu Atelierul de Traduceri.

Traducem și localizăm toate tipurile de conținut, inclusiv site-uri, jocuri online

și aplicații software

De peste 11 ani ajutăm companii mari și mici din toată lumea să-și extindă afacerile, să-și lanseze produsele pe piețe internaționale, să comunice cu audiențele locale

Traducem în peste 30 de limbi

Traducem în mod curent în peste 30 de limbi, inclusiv în limbi rare sau dialecte

Peste 330 traducători nativi

Deși avem biroul central în România, colaborăm cu traducători din toate colțurile lumii

Repede și bine

Livrăm rapid, fără taxe de urgență sau costuri ascunse

Traducere și localizare site-uri web, jocuri și aplicații software

Localizarea reprezintă procesul de adaptare al unui produs (site web, aplicație software, conținut de documente, catalog, broșură etc.) la limba, cultura și caracteristicile regionale ale unei anumite piețe țintă. Localizarea este, de fapt, un deschizător de drumuri pentru succesul pe o anumită piață.

În plus față de traducere, unde se face un transfer de conținut dintr-o limbă în alta, localizarea implică și legătura dintre conținut și produsul sau serviciul vizat. De exemplu, consecvența terminologică și stilistică este imperativă în tot setul de materiale care însoțesc produsul sau serviciul (interfața grafică, fișierul de ajutor, manualul de utilizare, materialele de marketing etc.).

S-au efectuat studii care demonstrează că fluxul și numărul de produse și servicii va crește exponențial, generând un schimb continuu de mărfuri și informații între companii și persoane din diferite părți ale lumii.

În fiecare țară, orice companie utilizează un limbaj specific pentru fiecare produs, serviciu, website, aplicație software, instrucțiuni și manuale de utilizare, fișiere de ajutor etc. prin care comunică la nivel global cu angajații, clienții, partenerii, etc.

Companiile trebuie să comunice consecvent, printr-un limbaj profesional și specializat, localizat și adaptat la caracteristicile regionale, la cultura și limba fiecărei piețe de desfacere pe care vor să o abordeze. Este foarte important ca limbajul utilizat în comunicare să fie accesibil și pe înțelesul clienților și utilizatorilor.

Beneficiile localizării:

  • informații disponibile în limba clientului sau utilizatorului;
  • o cunoaștere mai bună a produsului;
  • o vizibilitate mai mare a mărcii la nivel global;
  • vânzări mai mari;
  • clienți mai mulțumiți;
  • costuri scăzute cu Serviciul Clienți.

Ai un material de tradus? Nu uita să adaugi în formularul de cerere ofertă codul 3LIFESTYLEDECLUJ

în câmpul Detalii cerere ofertă

Îți răspundem în cel mai scurt timp:

Email: office@atelieruldetraduceri.ro

Telefon: +40 365 409 500

Mobil: +40 744 654 757

Program de lucru:

Luni - Joi: 8:30 - 17:00 | Vineri: 8:30 - 15:00

Share on X (Twitter)Share on LinkedInShare on PinterestShare on InstagramShare on Youtube

Acest formular colectează informații pe care le vom folosi pentru a vă trimite oferta personalizată și detalii despre oferte speciale etc. Nu vom partaja sau înstrăina informațiile dvs. personale. Vă puteți dezabona în orice moment din lista noastră.