Abonează-te la newsletter și primești gratuit Ghidul pentru companii „Cum să Planifici Localizarea Conținutului"

Industria Auto și Inginerie

Traducerea manualelor de utilizare, a fișelor tehnice și crearea terminologiei aferente

Domeniul auto este o lume distinctă în sine, cu mulți pasionați, experți și specialiști, indiferent că vorbim despre autoturisme, motociclete, camioane sau alte mijloace de transport.

Asemenea fotbalului, toată lumea este ,,expertă” în mașini. Dar, pentru a ne diferenția de restul fanilor, ne-am selectat cu grijă colaboratorii și experții (SME), pentru a furniza traduceri de calitate, atât pentru utilizatorii obișnuiți, cât și pentru specialiști.

Serviciile noastre includ:

  • traduceri cu un conținut tehnic ridicat: manuale de service, buletine tehnice de service, manuale de utilizare, rapoarte tehnice, specificații tehnice, liste de piese de schimb, grafice, fișe tehnice de securitate;
  • traduceri de materiale de prezentare: site-uri web, broșuri, cataloage, aplicații de prezentare, anunțuri, unde încercăm să ,,citim” gândurile potențialilor clienți, să redăm acele aspecte culturale, unice fiecărei piețe, pentru a maximiza vânzările;
  • localizarea aplicațiilor software de diagnoză și configurare;
  • managementul terminologiei: fiecare producător are propria ,,voce”, propriul său limbaj, iar noi putem pune această voce la lucru, gestionând termenii specifici atât din limba sursă, cât și din limba țintă, pentru a păstra identitatea fiecăruia în materialele traduse.

Clienții noștri

În cei peste 13 ani de experiență, am tradus deja milioane de cuvinte în acest domeniu pentru producători ca: Opel, Chevrolet, Ford, General Motors, Volvo Cars, Volvo Trucks, Saab.

Ai un material de tradus?

Completează formularul de mai jos și primești oferta în cel mai scurt timp

CERE O OFERTĂ