Despre noi

Atelierul de Traduceri - Despre noi

Câteva cuvinte

Majoritatea companiilor de succes au pornit de la o idee gândită şi concepută într-un garaj, cunoaştem prea bine poveştile devenite legende a celor de la Amazon, Apple, Disney sau Google. Toate având în comun acelaşi lucru, şi anume că s-au născut într-un garaj. Oarecum asemănătoare este şi povestea atelierului, singura diferenţă fiind, că noi ne-am născut mai uman, nu într-un garaj, ci într-un dormitor. Ceea ce la început a fost o idee în miez de seară, azi a evoluat în ceea ce numim Atelierul De Traduceri. Firesc ... totul începe din nimic.

Misiune

Să vă oferim călătorii, la fel cum v-ați îmbarca la bordul unei aeronave și ați porni într-o lungă călătorie spre diferite destinații din orice colț al lumii, în încercarea de a dezvolta un business fără granițe culturale, fără îngrădiri cauzate de bariere lingvistice sau termeni specifici. La fel cum în lumea aviației se spune că orice decolare este opțională, dar fiecare aterizare e obligatorie, așa se întâmplă și în cazul nostru, orice proiect de traducere sau localizare început, orice călătorie în care ne îmbarcăm împreună, va avea parte de finalitate și ne vom asigura că numărul de decolări va fi egal cu numărul de aterizări.

Valori

Integritate. Ne ținem promisiunile și spunem adevărul de fiecare dată.

Excelența. Vrem să oferim servicii de cea mai bună calitate clienților.

Comunicare. Suntem deschiși și comunicativi întotdeauna.

Succes. Ne dedicăm 100 % clienților noștri în orice activitate.

Pasiuni

Ne place să lucrăm cu cuvintele, să le modelăm și să le transformăm într-o artă. Ne plac provocările și de fiecare dată când primim un proiect tehnic ne bucurăm, fiindcă învățăm mereu lucruri noi. Lumea este într-o continuă schimbare, tot timpul apar noi tehnologii și produse, la care vom fi pregătiți să le traducem documentațiile.

Premii și distincții

Din anul 2013 suntem cel mai mare birou de traduceri din județul Mureș și ajutăm companiile cu traduceri tehnice specializate.

Le mulțumim tuturor clienților fiindcă au ales serviciile noastre de traduceri, dar și traducătorilor pentru profesionalismul de care dau dovadă la fiecare proiect.


Contactează-ne
Diploma_2015_-_Atelierul_de_traduceri
diploma3
Diploma_2013
diploma2
Atelierul de traduceri - Diploma 2015 - 2016
Atelierul de traduceri - Cea mai mare firma jud Mures 2015-2015
1._Diploma_2017 - Atelierul de traduceri
2._Diploma_2017 - Atelierul de traduceri
38

țări


colaborăm cu companii din 38 de țări
200

traducători


peste 200 de traducători în echipă
5000

proiecte


peste 5000 de proiecte specializate
10

ani experiență


peste 10 ani de experiență tehnică

Evoluția visului nostru

Am descoperit pasiunea pentru traducerile tehnice încă din 2002. CEO Virginia Bordaș
 • 25 Iulie 2002Autorizația de traducător 2002

  După ce am primit autorizația de traducător am început să caut clienți și datorită devotamentului și cunoștințelor am reușit să lucrez pentru companii importante din toată lumea.
 • 15 Octombrie 2010Atelierul de traduceri 2010

  După 8 ani intenși și multe pagini traduse m-am hotărât ca este timpul să fac o schimbare și am înființat Atelierul de traduceri, unde ne axăm pe traduceri tehnice și complexe din diferite domenii.
 • 29 October 2013Atelierul de traduceri 2013

  Din 2013 suntem cel mai mare birou de traduceri tehnice din județul Mureș care oferim clienților noștri, suport în traducerea documentațiilor și suntem partenerul de încredere și preferat al companiilor.
 • 15 Martie 2016Atelierul de traduceri 2016

  Deja traducem pentru principalele companii din județul Mureș, din țară și multinaționale din multe părți ale globului. Ca și obiectiv, ne-am propus ca până în anul 2020 să fim printre primele 3 companii de traduceri din România.

 

CONTACTEAZĂ-NE