Abonează-te la newsletter și primești gratuit Ghidul pentru companii „Cum să Planifici Localizarea Conținutului"

Să facem cunoștință

Atelierul de Traduceri furnizează de peste 13 ani o gamă completă de servicii de traduceri specializate, de la traduceri tehnice, până la traduceri autorizate sau traduceri de conținut online, în peste 30 de limbi de circulație internațională.

Sediul Atelierului de Traduceri se află la Târgu Mureș, dar compania colaborează cu peste 330 de traducători nativi din 38 de țări, specializați pe domenii de activitate.

Din anul 2012, compania a devenit cel mai mare birou de traduceri din județul Mureș care ajută companiile româneşti să fie relevante pe pieţele internaţionale, iar companiile internaţionale să comunice eficient pe piaţa din România.

Domeniile principale de specializare ale Atelierului de Traduceri sunt: industria auto & inginerie, industria construcțiilor, domeniul sudare & tăiere, industria chimică, domeniul energiei regenerabile, echipamente de protecție, HVAC & climatizare, industria medicală & farmaceutică, IT&C, telecom, marketing, retail & e-commerce.

Fondatori

Virginia_Bordas

Virginia Bordaș

CEO & Senior Tech Translator

Virginia are experiență de peste 20 de ani în traducerile tehnice. Este pasionată de domeniul tech și este mereu în căutare de noi modalități de a spori calitatea și productivitatea traducerilor.

Valentin_Bordas

Valentin Bordaș

Sales Manager

Valentin are experiență de 17 ani în domeniul vânzărilor B2B și care ca obiectiv depășirea așteptărilor clienților.

Misiunea noastră

Credem că limbile internaționale nu ar trebui să reprezinte o barieră pentru companii, ci o oportunitate pentru a-și extinde afacerile și a-și depăși limitele.

Acesta este motivul pentru care, de peste 11 ani ajutăm companii mari și mici din toată lumea să comunice cu audiențele locale și să-și lanseze produsele pe piețe internaționale.

Valorile noastre

Încredere și Integritate

Scopul nostru este de a construi relații de încredere, solide și de durată cu toți clienții, cu colaboratorii și cu angajații noștri. Credem în transparenţă, profesionalism şi corectitudine etică la toate nivelurile.

Excelență

Garantăm calitatea prin contract și livrăm întotdeauna traduceri profesioniste, de cea mai bună calitate și acuratețe.

Regim de Urgență

Livrăm până la 80 de pagini în 24 de ore, fără taxe de urgență sau costuri ascunse. Traducem urgent, acționăm rapid și încercăm să depășim așteptările clienților noștri.

Diversitate

Îmbrățișăm ideile noi, perspectivele noi și ultimele tehnologii. Respectăm și cultivăm diversitatea.

Munca în echipă

Fiecare proiect al Atelierului de Traduceri este rezultatul muncii în echipă. Lucrăm doar în echipă pentru a livra traduceri profesioniste și pentru a îmbunătăți constant calitatea traducerilor.

Orientați către rezultate

Suntem orientați către rezultate și motivați de îmbunătățirea continuă a serviciilor de traducere pe care le oferim.

Ai un material de tradus?

Completează formularul de mai jos și primești oferta în cel mai scurt timp

CERE O OFERTĂ