Abonează-te la newsletter și primești gratuit Ghidul pentru companii „Cum să Planifici Localizarea Conținutului"

HVAC-R și Climatizare

Traducere documente cu un conținut tehnic ridicat, materiale de prezentare, localizare de aplicații software și creare terminologie aferentă

HVAC-R înseamnă înainte de toate confortul climatului unei locuințe sau al unui spațiu industrial. Dar, mai puțin cunoscute, sunt beneficiile sociale și pentru comunitate, precum clădirile verzi și protecția mediului înconjurător.

Domeniul HVAC-R (încălzire, ventilare, aer condiționat și refrigerare) este într-o continuă creștere, cu o multitudine de producători care doresc să fie prezenți pe cât mai multe piețe. În plus, fiecare piață poate avea cerințe diferite din punct de vedere al aplicațiilor și climatelor, dar și al legislației.

Rolul nostru de traducători este de a reda informațiile într-o formulă cât mai accesibilă pentru utilizatorii finali, dacă ne referim la un manual de utilizare, dar, în același timp, să păstrăm limbajul specializat al experților, care proiectează, montează și întrețin aceste sisteme.

Avem experiență de peste 11 ani în traducerea materialelor în domeniul HVAC-R, precum: site-uri, cataloage, broșuri de prezentare, manuale de instalare, manuale de utilizare, specificații tehnice și aplicații software, dar și în managementul terminologiei, în diverse combinații de limbi.

Clienții noștri

Daikin, Toshiba Air Conditioning, Vossloh Kiepe, G&M Internațional Instalații, Ordea Instalații

Ai un material de tradus?

Completează formularul de mai jos și primești oferta în cel mai scurt timp

CERE O OFERTĂ