Abonează-te la newsletter și primești gratuit Ghidul pentru companii „Cum să Planifici Localizarea Conținutului"

Testimoniale clienți

La început, clienții ne-au apreciat. Acum ne iubesc

Testimonial Eugen Petraș, Manager Dezvoltare Recondis Technology SRL, soluții pentru colectarea și procesarea deșeurilor reciclabile

recondis

"I am very impressed with the quality of the translation and the rapid turn-around time. Marina and Ana-Maria were extremely helpful in answering my questions and very responsive to my emails. I highly recommend their services and when I need their services I will reach out without hesitation. Thank you for such great service."

Andrea Szakacs, Bungalow.Net

"From the first analysis of our requirements to the delivery, Atelierul de Traduceri was always responsive and highly professional. As we progressed with our multilanguage implementation we had multiple translation iterations, but Atelierul de Traduceri respected all the agreed timelines and documented each step which was a great help for our tech team."

Marius Ciorecan, Elapseit

cerva romania

,,Prima impresie când vorbim despre Atelierul de Traduceri este promptitudinea. Colaborăm de câțiva ani buni cu această companie și s-a dovedit a fi un mare sprijin în ceea ce privește corectitudinea traducerilor și transmiterii lor la timp. Recomand cu încredere Atelierul de Traduceri și vă mulțumesc!"

Alexandra Ghiliciuc, Cerva Romania

atrea_logo

,,Toate traducerile tehnice din cadrul societății noastre sunt realizate de către Atelierul de Traduceri. După mai multe colaborări nereușite cu alte agenții de traduceri, într-un final pot spune ușurat că nu mai este cazul să am emoții în privința documentației pe care noi o punem la dispoziție clienților noștri. Nivelul profesional al companiei noastre este dat și de gradul de profesionalism al tuturor colaboratorilor noștri. De aceea, este esențial ca toate documentele noastre să fie traduse la cel mai ridicat nivel de calitate și acest lucru nu face decât să aducă un plus de valoare serviciilor și imaginii noastre pe piață. Diferența dintre Atelierul de Traduceri și alte agenții de traduceri cu care am colaborat în trecut constă în faptul că nu ne mai sună clienții să ne întrebe ‘’ce a vrut să spună acest text!?’’ Așadar, recomand cu încredere Atelierul de Traduceri și altor companii."

Dorin Salamac, Atrea

elis_pavaje

,,Atelierul de Traduceri ne-au dat atât de multă încredere în traducerile lor încât am ajuns să le trimitem mai departe, colaboratorilor noștri, fără să le mai verificăm. Știm că sunt mereu bine făcute."

Cosmina Mărginean, Elis Pavaje

,,Atelierul de Traduceri sunt cei mai buni parteneri în traduceri tehnice, atât ca și calitate, cât și ca timp de răspuns. Îi recomand cu încredere."

Daniel Coțop, KangooPack

euro_gas_system

,,Am găsit un partener de afaceri de încredere pe care îl recomandăm cu căldură din mai multe motive: traduceri corecte, seriozitate și promptitudine".

Ioana Tincă, Euro Gas Systems

caparol

,,Am apreciat de la început la Atelierul de Traduceri corectitudinea traducerilor și încadrarea în termene. Ele au stat la baza celor peste trei ani de colaborare."

Andreea Uifălean, Daw Bența

global_safety_textiles

,,Recomandăm Atelierul de Traduceri pentru calitatea serviciilor și traducerilor tehnice specializate, întotdeauna livrate la timp și la un cost corect."

Mihaela G., GST

print_card

,,Servicii complete și profesionale, de la simple traduceri de documente la traduceri specializate și localizare cu un grad ridicat de dificultate. Am găsit un partener de încredere pe termen lung, iar solicitările noastre către ei au fost întotdeauna îndeplinite cu succes. Mulțumim."

Mihaela B., Print Card Systems

edris

,,Le mulţumim partenerilor noştri de la Atelierul de Traduceri pentru promptitudinea şi profesionalismul de care dau dovadă la traducerea şi corectarea diverselor materiale şi site-uri realizate de noi."

Sergiu Vlasiu, Edris

Tjobs

,,Mulțumim Atelierului de Traduceri pentru serviciile de traduceri, corectură, interpretariat şi pentru confidenţialitatea de care dau dovadă. Traduceri de calitate, într-un timp scurt şi la costuri reale. Am găsit un partener pe care ne putem baza."

Andreea N., Tjobs

Ai un material de tradus?

Completează formularul de mai jos și primești oferta în cel mai scurt timp

CERE O OFERTĂ