Aurelian O.

Ordea Instalații


Traduceri tehnice manuale de utilizare, documentații tehnice și fișe tehnice. Calitate și profesionalism, recomandăm Atelierul de traduceri. Aurelian O

Mihaela G

GST


Recomandăm Atelierul de traduceri pentru calitatea serviciilor și traducerilor tehnice specializate, întotdeauna livrate la timp și la un cost corect.

Mihaela B

Print Card Systems


Servicii complete și profesionale, de la simple traduceri de documente la traduceri specializate și localizare cu un grad ridicat de dificultate. Am găsit un partener de încredere pe termen lung, iar solicitările noastre către ei au fost întotdeauna îndeplinite cu succes. Mulțumim.

Sergiu V

Edris


Le mulţumim partenerilor noştri de la Atelierul de traduceri pentru promptitudinea şi profesionalismul de care dau dovadă la traducerea şi corectarea diverselor materiale şi site-uri realizate de noi.

Andrea U

Daw Benta


Profesionalism, promptitudine, corectitudinea traducerilor, respectarea termenelor de predare a traducerilor, dar mai ales flexibilitate – am găsit aceste calităţi la Atelierul de traduceri şi ele ne-au fost confirmate de-a lungul colaborării care durează de mai bine de doi ani. Încrederea ne-a fost răsplătită!

Andrea N

Tjobs


Mulţumim Atelierului de traduceri pentru serviciile de traduceri, corectură, interpretariat şi pentru confidenţialitatea de care dau dovadă. Traduceri de calitate, într-un timp scurt şi la costuri reale. Am găsit un partener pe care ne putem baza.

Ioana T

Euro Gas Systems


Am găsit un partener de afaceri de încredere pe care îl recomandăm cu căldură din mai multe motive: traduceri corecte, profesionalism, seriozitate, promptitudine, corectitudine. Mulțumim.

Lorand S

Coaching4you


Vă mulţumesc că m-aţi ajutat la traducerea, corectarea şi revizuirea textelor de pe site-ul şi blogul meu. Cu ajutorul vostru am reuşit să transmit acea imagine profesională cu care mi-am obişnuit clienţii de fiecare dată. Vă mulţumesc pentru promptitudine şi profesionalism!