Abonează-te la newsletter și primești gratuit Ghidul pentru companii „Cum să Planifici Localizarea Conținutului"

Ce este cu adevărat special la echipa #AdTwizards?

Faptul că pe toți ne leagă pasiunea pentru traduceri, interesul pentru limbile internaționale, dorința de a fi mereu mai buni și de a ajuta companiile să-și crească businessurile cu ajutorul serviciilor noastre. Credem cu tărie că limbile internaționale nu ar trebui să reprezinte o barieră pentru companii, ci o oportunitate pentru a-și extinde afacerile și a-și depăși limitele. Și muncim pentru crezul nostru de 13 ani, în fiecare zi (lucrătoare - desigur) 🙂

Colegii noștri sunt mândri că fac parte din echipa #AdTwizards. Iată câteva opinii:

Iulia Sămărghițan

Project Manager & Coordonator activități lingvistice

,,Atelierul de Traduceri este pentru mine prima oportunitate cu adevărat preţioasă din viaţa mea profesională. Este locul în care simt cu adevărat că am porţi deschise către dezvoltarea profesională care îmi aduce satisfacţie şi echilibru. Alături de colegi, îmi doresc să valorific din plin această oportunitate şi să devin acel Project Manager de care compania are nevoie în ceea ce priveşte perspectivele de viitor ce ni se arată."

Ana-Maria Ganga

Project Manager

,,AdT mi-a oferit posibilitatea să am un început de carieră minunat, alături de o echipă faină.
Aici am posibilitatea să mă dezvolt profesional alături de adevăraţi profesionişti, să învăţ lucruri noi la tot pasul. Îmi place AdT deoarece aici simt că regăsesc tot ceea ce mi-am dorit din punct de vedere profesional.”

Bucur Teodora

Vendor Specialist & Team Leader

,,Pentru mine AdT este un lucru foarte bun care mi-a apărut în cale. Este un început pentru viitorul meu profesional, datorită lucrurilor pe care le-am învățat și le învăț în continuare.
Mă simt în largul meu alături de această echipă de profesioniști de la care învăț lucruri noi și învăț să-mi depășesc limitele în permanență."

Vrei să faci parte din echipa #AdTwizards?

TRIMITE CV-UL TĂU
VEZI JOBURI DISPONIBILE