Traduceri audiovizuale - Atelierul de traduceri

În era multimedia în care campaniile de marketing sunt lansate peste tot în lume, fiecare companie doritoare să ajungă pe piaţa internaţională are nevoie de servicii localizate.

Noi vă putem oferi servicii de subtitrare şi dublare localizate, de o calitate superioară, realizate de vorbitori nativi în studiouri de înregistrare profesioniste pentru vă asigura că produsul dvs. este bine primit pe piaţa externă.

SUBTITRARE

Subtitrarea reprezintă procesul de adăugare a unei traduceri scrise a dialogului sau naraţiunii de pe ecran sau deasupra scenei (întâlnit în teatru).

Subtitrare pentru persoanele cu deficienţe de auz este o nişă destul de rar întâlnită, dar care vă permite să ajungeţi la o piaţă mai puţin exploatată şi de multe ori chiar neglijată.

Fie că este vorba de materiale de training, content de tip e-learning sau chiar filme artistice/documentare, companiile de producţie sunt nevoite să recurgă la cea mai eficientă metodă din punct de vedere al costurilor pentru a ajunge la audienţe internaţionale şi anume subtitrarea.

DUBLARE

Dublarea reprezintă procesul înlocuirii unei voci naratoare cu una într-o limbă străină într-un mediu multimedia.

Sunt două tipuri de dublare:

- înregistrare - persoana citeşte un anumit scenariu fără o sincronizare în post-editare.

- dublare sincronizată - este tradus un script astfel încât să se încadreze în anumiţi parametri de timp cu vocea dublată sincronizată în funcţie de materialul video.

Putem oferi servicii de dublare la cea mai bună calitate pentru orice tip de client. Acest tip de serviciu este cel mai des întâlnit în:

Televiziune

Traininguri

Conţinut pentru site-uri web

Comunicare internă companii globale

Am colaborat în domeniul audiovizual atât pentru subtitrări de filme artistice, cât şi de documentare, oferindu-ne serviciile într-o multitudine de limbi, printre care şi cele asiatice (piaţa asiatică fiind pe o pantă ascendentă de câţiva ani în domeniul economic, având cea mai mare creştere înregistrată până acum).


CÂŢIVA DINTRE CLIENŢII NOŞTRI