Contracte și documentații
13 May, 2014

Hvac-R, pompe de caldura, climatizare

  • TaskTraducerea documentelor cu un conținut tehnic ridicat, a materialelor de prezentare, localizarea de aplicații software și crearea terminologiei aferente.

HVAC-R înseamnă înainte de toate confortul climatului unei locuințe sau al unui spațiu industrial. Dar, mai puțin cunoscute, sunt beneficiile sociale și pentru comunitate, precum clădirile verzi și protecția mediului înconjurător.

Domeniul HVAC-R (încălzire, ventilare, aer condiționat și refrigerare) este într-o continuă creștere, cu o multitudine de producători care doresc să fie prezenți pe cât mai multe piețe. În plus, fiecare piață poate avea cerințe diferite din punct de vedere al aplicațiilor și climatelor, dar și al legislației.

Rolul nostru de traducători este de a reda informațiile într-un limbaj cât mai simplu pentru utilizatori, dacă ne referim la un manual de utilizare, dar, în același timp, să păstrăm limbajul specializat al specialiștilor, care proiectează, montează și întrețin aceste sisteme. Avem o experiență de peste 10 ani în traducerea de materiale din domeniul HVAC-R, precum: site-uri, cataloage, broșuri de prezentare, manuale de instalare, manuale de utilizare, specificații tehnice și aplicații software, managementul terminologiei, în diverse combinații de limbi.

Printre clienții noștri, se numără producători de echipamente și companii de instalații, precum Daikin, Toshiba Air Conditioning, Vossloh Kiepe, G&M Internațional Instalații, Ordea Instalații.