HVAC & climatizare
13 May, 2014
Traduceri automotive
13 May, 2014
  • TaskTraducere, autorizare și legalizare de documente specifice companiei sau terților

Documentația tradusă în limba țării unde se localizează firma este imperativă în zilele noastre. Orice companie extinsă în afara granițelor țării în care se află sediul central, cunoaște importanța actelor traduse în limba națională.

Deschiderea unor noi piețe pentru orice companie este facilitată de documentația în limba pieței țintă realizată într-un mod corect și bine-documentat. Beneficiarii apreciază întotdeauna comunicarea înlesnită între aceștia și prestator.

Un termen utilizat greșit într-un contract poate schimba cu mult sensul acestuia sau chiar anula un document întreg. În acest domeniu nu este loc de ambiguități, iar exprimarea trebuie să fie precisă și concisă. Având zeci de mii de pagini de documentație și contracte traduse la activ, noi înțelegem importanța terminologiei în această sferă și avem specialiști în domeniu care se vor asigura că totul este tradus ca la carte. Avem o relație strânsă cu clienții noștri, rămânând în legătură continuă în timpul unui proiect pentru clarificări terminologice sau stilistice pentru a ne asigura că rezultatul final va fi pe placul clientului.
Bineînțeles, siguranța dvs. reprezintă o prioritate pentru noi, prin urmare toate persoanele cu acces la documente se află sub un strict acord de confidențialitate.

De asemenea, mersul la notar reprezintă adeseori o corvoadă și o pierdere mare de timp pentru proprietarii firmelor și angajații lor. Pe lângă traducere, asigurăm servicii notariale și chiar livrare la sediul firmei pentru comenzile de peste 200 RON.