business_without_borders

Concept

Business Without Borders este Comunitatea de persoane și companii din România care au ca scop comun trecerea la următorul nivel, acela de a deveni relevante și în afara granițelor României, pe piețele internaționale.

Ai visat de multe ori să ai o firmă mare, cu birouri şi clienţi care te caută peste tot în lume?

Îţi doreşti să fii un liber-profesionist cunoscut şi respectat şi să călătoreşti prin lume, ajutându-ţi clienţii internaţionali?

Depui eforturi pentru a găsi soluţia potrivită pentru a-ţi creşte numărul de clienţi globali?

Îmbarcă-te alături de noi şi află cum să ajungi spre noi destinaţii.

Într-un concept nou şi interactiv, ne-am decis să vă ghidăm în fiecare ediţie într-o călătorie de afaceri externă pentru a fi mereu pregătiţi pentru provocări globale.


Evenimentul Business without Borders este prezentat sub forma unei călătorii, către diverse destinații, din diverse țări. La fiecare ediție, stabilim o anumită țară și prezentăm în manualul de eveniment acea țară precum și date de contact sau sfaturi despre ce trebuie să știe un antreprenor/o companie despre acea piață.

00

days


00

hours


00

minutes


00

seconds


Până la următoarea ediţie!


Ediţia a II-a - 17 martie 2016, Atelierul de Traduceri, Târgu-Mureş

La a doua ediţie ne-am propus să explorăm un concept nou şi anume să aprofundăm ideea de comunitate, de prietenie, de colaborare. Evenimentul s-a desfăşurat la sediul nostru, invitaţii au avut ocazia să stea pe jos pe pernuţe, spaţiul a fost mult mai restrâns, iar gustările şi paharele de vin oferite de sponsorii noştri au destins atmosfera şi au distrus bariera dintre invitaţi, speakeri şi organizatori.

Ţara vizitată: Marea Britanie


Speakeri

Simona

Simona Mărginean, PhD

Strategic Marketing Consultant

Strategii de marketing pentru online

Ea ne-a vorbit despre importanţa marketingului în modelarea comportamentului consumatorului. Exemplele au vizat campanii celebre (1938, DeBeers: "How else could two month's salary last forever?") sau au punctat proiecte ale companiilor româneşti pentru care Simona a lucrat.

Ruben Perju şi Iosif Harasemiuc (NOAH watch)

Fondatori NOAH

Povestea din spatele NOAH

Ei ne-au vorbit despre pasiune şi culmile pe care te poate duce aceasta. Ţinteşte întotdeauna sus, îmbunătăţeşte-ţi produsul încontinuu şi munceşte din greu, acestea sunt devizele băieţilor care ne-au stârnit zâmbete în seara de 17 martie. Le dorim mult succes în continuare!

noah patrat

Fotografii - pentru a vedea întregul album, click pe oricare dintre fotografii.

rsz_img_0767
rsz_img_0832
rsz_img_0854
rsz_img_2554

Ediţia I - 25 septembrie 2015, Hotel Business Târgu-Mureş

Prima ediţie Business without Borders s-a desfăşurat întocmai ca un zbor, invitaţii fiind întâmpinaţi de stewardese cu taguri pentru bagaje în zona de check-in, ghidaţi de sunete de aeroport şi cu un căpitan de bord care a supravegheat întregul proces pe durata evenimentului.

Ţara vizitată: Franţa


Speakeri

Profile-Varga

Cristina Varga

Lector Universitar, Doctor la Universitatea „Babeș-Bolyai” Cluj-Napoca

Cristina Varga pregătește viitorii membri ai echipelor care pot ajuta compania dumneavoastră să se facă înțeleasă la nivel global. În cadrul universității, ea predă cursuri precum Informatică pentru traducători, traduceri audiovizuale (subtitrare, dublaj, localizare de jocuri video) și terminologie, unelte care contribuie în noua eră de business la diferențierea companiilor.

Vlad Fiscutean

CEO, Fiscutean, Ambasador TED în România

Vlad Fiscutean crește profiturile companiilor printr-un proces proprietar, care se bazează pe comunicare prin mai multe limbaje, punând accentul pe business și pe a crea înțeles prin branding. Vlad călătorește în lume lucrând în special cu clienți străini dintr-o plajă largă de industrii din Europa, Statele Unite ale Americii și Canada. Vlad este pionierul brandingului senzorial în România, creatorul unuia dintre cele mai cunoscut branduri online, „Români celebri”, primul speaker român la TED și Ambasador TED în România.
PROFILE-Vlad-Fiscutean

Profile-Gina

Gina Bordaș

CEO la AtelierulDeTraduceri.ro

Gina Bordaș ajută companiile să își depășească granițele naționale devenind accesibile și relevante pentru audiențe globale. Timp de peste 12 ani a ajutat branduri internaționale să își facă cunoscute produsele pe piața din România, dar și companiile românești să se facă înțelese în afara granițelor țării. Gina conduce o echipă locală de 5 persoane și peste 120 de persoane în echipe virtuale.

Bogdan Băbălău-Maghiar

Manager de Dezvoltare la Bizz.Club

Bogdan Băbălău-Maghiar cercetează cum relațiile pe care le dezvolți cu partenerii de afaceri te definesc ca om și îți oferă un avânt în carieră. Integritatea și responsabilitatea sunt elementele care l-au ajutat în ultimii 6 ani de zile să dezvolte cel mai mare club de afaceri bazat pe networking și educație din România.
Profile-Bogdan-Babalau

Fotografii de la evenimente

Pentru a vedea întregul album, click pe oricare dintre fotografii
business-without-borders-1
business-without-borders-2
business-without-borders-3
business-without-borders-4

Sponsori ai evenimentului

Cărora le mulțumim pentru implicare și ajutorul acordat.
logomd
wine box2
innowork
romflag
decorfleur
noah
piazzeta
ordea
sweets by cami