STUDIU: 76% dintre cumpărătorii online preferă să cumpere produse cu informații în limba lor maternă
6 October, 2020
Show all

De 6 ani ocupăm LOCUL 1 în Top Afaceri România pentru județul Mureș

Suntem bucuroși să vă informăm că Atelierul de Traduceri – VIRGINIA BORDAS LANGUAGE SERVICES SRL ocupă Locul 1 în Top Afaceri România pentru județul MURES, cu domeniul de activitate 7430: Activități de traducere scrisă și orală.

Acest top al firmelor din România este realizat de www.listafirme.ro pe baza informațiilor de bilanț contabil publicate de Ministerul Finanțelor Publice, așadar reflectă obiectiv performanța companiilor pentru anul fiscal 2019.

,,Ne onorează faptul că suntem cea mai profitabilă companie de pe piața traducerilor din județul Mureș pentru al șaselea an consecutiv. Dedicăm această performanță tuturor clienților cu care am colaborat în cei 10 de ani de activitate și celor peste 300 de traducători nativi din peste 38 de țări cu ajutorul cărora livrăm traduceri tehnice profesionale la cel mai înalt nivel de calitate. Această nouă recunoaștere ne motivează și mai mult să continuăm planurile de extindere, iar creșterea cotei de piață este principalul obiectiv al următorilor 3 ani, prin mărirea portofoliului de clienți corporate.” a declarat Virginia Bordaș, CEO Atelierul de Traduceri.