5 greșeli mici de traducere cu mari consecințe
15 July, 2019
Tema Zilei Internaţionale a Traducătorilor, 30 Septembrie 2020
30 September, 2020
Show all

Pe buzele tuturor – The C Word

Pandemia Coronavirus ne-a afectat și pe noi. Dar, pentru că ne place ceea ce facem și dorim să ne ajutăm clienții, ne-am făcut din timp planuri de urgență și a fost ușor să le implementăm. Astfel, începând din 17 martie 2020, suntem o companie 100% digitală. Așa ne protejăm și pe noi, membrii echipei, și evităm o întâlnire cu dl Coronavirus :). Prin urmare, iată ce a suferit modificări:

1. Atelierul de Traduceri este deschis?

Da, activitatea Atelierului de Traduceri nu s-a întrerupt, doar că am închis locația fizică din Târgu-Mureș, str. Secerei nr. 12 pentru o perioadă nedeterminată având în vedere starea de urgență.

Programul de lucru rămâne același:

Luni - Joi, 8.30 - 17.00

Vineri, 8.30 - 15.00

2. Cum putem comunica?

Toți membrii echipei lucrează de acasă, dar pot fi contactați așa cum ați fost obișnuiți prin e-mail la office[@]atelieruldetraduceri.ro sau telefonic, 0365 409500, 0744 654757. Alternativ, puteți accesa site-ul nostru atelieruldetraduceri.ro și utiliza funcția de Chat sau utilizând pagina de Facebook. Pentru traducători, toate proiectele vor fi distribuite prin platforma noastră de gestionare a proiectelor de traducere, XTRF. Dacă doriți să ne trimiteți documente fizice, scrieți-ne mai întâi pentru a vă comunica adresa de corespondență. Totuși, vă încurajăm să comunicăm online.

3. Ce servicii sunt disponibile?

Toate serviciile de traducere rămân disponibile, cu două observații:

i. traducerile autorizate vor fi trimise în format scanat sau prin curier;

ii. traducerile legalizate depind de disponibilitatea notarilor.

4. Facturi și plăți

a. Vom emite toate facturile noastre în format electronic.

b. De asemenea, încurajăm traducătorii să încarce facturile noi în XTRF sau să le trimită prin e-mail la facturi[@]atelieruldetraduceri.ro. Toate plățile vor fi efectuate conform planificării, prin canalele utilizate anterior (transfer bancar, Paypal).

5. Datele sunt sigure?

Toate operațiunile și procesele se desfășoară online, pe servere securizate.

Vom actualiza pagina de Facebook și site-ul web în momentul în care avem noi informații. Până atunci, stați în casă, traducerile vor fi în siguranță la noi!