Traducere și Localizare eficientă
27 October, 2015
THE WOMAN 2019 – Cum să schimbăm lumea începând cu noi
4 April, 2019
Show all

Karting, limonadă și adrenalină

Luna trecută, pe terasa localului Go Kart din Târgu-Mureș, la umbra plopilor de pe malul Mureșului, echipa Atelierul de Traduceri a avut mai multe motive de sărbătoare.


În primul rând, am ieșit pentru al treilea an consecutiv cea mai mare firmă de profil din județul Mureș. Suntem și pe locul 83 din țară și continuăm să creștem. În cei 6 ani de activitate, am făcut până peste 150 de clienți recurenți fericiți, iar aceștia continuă să ne acorde încrederea lor în serviciile noastre.


Succesul nostru nu ar fi fost posibil fără de cei peste 300 de colegi virtuali, fiecare specializat într-un anumit domeniu, care au încredere în noi și au grijă de calitatea proiectelor noastre. De altfel, suntem tot timpul în căutarea unor colaboratori noi și buni, așadar dacă sunteți interesați și considerați că vă potriviți profilului, ne puteți trimite un e-mail chiar acum la elena@atelieruldetraduceri.ro.


Și nu în ultimul rând, l-am sărbătorit pe Lucian, care a împlinit 1 an alături de echipa noastră și totodată a întâmpinat de curând un membru nou al familiei - Silviu. La cât mai mulți ani înainte plini de soare, proiecte interesante și distracție în activitățile de (proaspăt) tătic!


De fiecare dată preferăm să sărbătorim într-o atmosferă inedită. Dacă anul trecut am zburat cu avionul, de data aceasta am preferat să rămânem cu picioarele pe pământ la o tură de carting. Întreaga echipă s-a distrat de minune încercând să facă slalom printre cauciucuri într-o competiție pe feliile de tort rămase pe masă. Bineînțeles, Valentin a câștigat, lăsându-ne pe toți în urmă să ne mai facă câte o poză să putem rămâne cu această amintire întipărită de peretele nostru de la birou care deja surprinde atâtea momente din ultimii doi ani în echipa actuală.


Iar pentru că o poză face cât o mie de cuvinte, vă lăsăm cu un mic album care ne descrie peripețiile.


Un weekend minunat și relaxant vă dorim. Pe data viitoare!

echipa atelierul de traduceri 2
rsz_img_1178
echipa atelierul de traduceri 4
echipa atelierul de traduceri 3